Hemkommen

Hej! 

Det blev inte så mycket bloggande under resan som ni sett, jag har kopplat bort telefonen så mycket jag bara kunde. Ville vara i nuet exakt hela tiden. 

Vi landade 03 inatt, mamma och jag tog en taxi till mig där vi sov. Somnade 04.30. Tiara blev överlycklig att jag äntligen kom hem och hon har inte lämnat min sida sedan dess. ❤️

Dessa 8 dagar har varit magiska. Vi har haft det riktigt varmt med 29-33 grader. Vi bodde vid Chanias finaste strand, vi har ätit underbart god mat och shoppat massor!! 

Jag tycker att allt kring maten gått bättre än vad jag hade vågat tro. Vi höll på tiderna så gott det går och försökte se till att jag inte låg minus i intag om dagarna. 
Vi har rört oss mycket, badat, svettats mängder och gått väldigt mycket, så en och annan öl behövdes nog för att hålla kalorierna uppe. 😊

Vi åkte på två tågresor upp i bergen och byarna. Små turistiga öppna tåg som tuffade upp i bergen, så extremt fantastiska utflykter. Få kliva in i urbefolkningens underbart exotiska liv för en stund, se alla olivträd och apelsin, citron, lime, grape, vindruv och bananträd. 
Både jag och mamma vill flytta till Kreta. Vilket underbart ostressat liv vi skulle få. 

Jag har tagit extremt mycket bilder, de flesta är sååå fina. 
Längtar redan tillbaka, även om det känns rätt skönt att vara hemma i ruterna igen. 

Utflykt till en grotta
Banansplitt!
Uppe i bergen på utflykt. Fantastisk utsikt
Varmt!
Stödstrumpor vart ett måste. I alla fall på kvällen och natten. På dagarna va det svårt i hettan, men mina ben svullnade till stockar varje dag. :/
Så jäkla vackert

I morgon ska jag till dagvården. Ska träffa läkaren också, prata lite om nästa vecka då jag avslutar dagvården och börjar jobba! Vi funderar på arbetsträning en period i början, det kan nog vara en klok idé. 


Nej nu ska jag sova. Blev liksom inte många timmar inatt. 

Live from crete

Hej! 

Just nu ligger jag i sängen på hotellet, nyduschad och lite svidig i huden efter dagens sol. 
Jag smörjer mig med hög solskyddsfaktor varannan timme ungefär men har ändå fått färg. Hoppas jag inte bränt mig idag då vi legat och guppat på badmadrasser i två timmar i sträck. 😳🙈😎

Vi har det så sjukt bra. Vi har tre stränder, buktar/laguner precis vid hotellet. Klarblått vatten och den finaste sand jag någonsin upplevt. 

Vi vandrar runt en del, det finns mycket att se, gamla fort och kyrkor och allt däremellan. 
Vädret är kanon, helt lagom, inte så hett så man storknar. Hittils har det varit 30-31grader. 

Det är lite svårt att få till alla måltider men jag tror att det duger. Man äter ju på lite andra tider här. Det blir ju otroligt mycket motion så det kompenseras med en o annan glass. Och öl. 😊
Det finns glutenfria kakor och bröd och allt möjligt, det märkte jag inte av förra året. Det ska finnas restauranger med pizza och pasta också, gf, men det har vi inte hittat än. 

På väg till strand nr2 :)
Strand nr 3 :)
Jag pekar på vårt hotell. 😅
Det är lite Gran Canion- feeling på dessa orangea berg/klippor
Svärdfisk, det bästa jag vet!

Det har en hel evighet att ladda upp bilder så dom får komma lite pö om pö. 😊


Nu ska vi strax gå upp till självaste mainstreet där det finns lite roliga affärer. 

❤️😍

Strandad
Hittade en hand idag 😂😅

So long!😘

Pirr i magen!

Nu är det bara en timme tills jag ska åka hemifrån. Jag hoppas att jag har allt med mig nu. Jag är ovanligt lugn faktiskt, kan nog hända att jag speedar upp mig när vi kommer till Arlanda. 


Jag önskar verkligen att denna resa kommer bli lika fantastisk som förra årets. Att jag (eller mamma för den delen) inte drabbas av någon sjukdom eller skada. Det är alltid en liten risk med mig. Det får inte bli några oroligheter eller hemska dåd. 
Jag önskar också att allt flyter på och att vädret är med oss. Men det verkar lovande med 29-35grader. 😍😎💦☀️

Det gör alltid så ont i hjärtat att lämna Tiara, hon fattar ju inte vart jag tar vägen. Bara försvinner. 
Men hon kommer få det bra med min systerdotter Carola och hennes Aziz. ❤️ Världens finaste ungdomar. 

Resväskan står packad och klar i hallen, 12kg tung av kläder som jag förmodligen kommer använda 0 gånger 😊

Nästa gång skrivs det från Kreta. 😎☀️

So long!


Liknande inlägg