Annette-dag!

Idag har jag bara tagit hand om mig själv. Och det var jag värd tycker jag. 

Började min dag hos massören. Vi har insett att säkert 80% av min axelsmärta kommer från min nacke. Eller muskeln från axeln och bak i nacken och upp via nacken till huvudet. Det är bara som en stor sten där. Jag ville nästan spy av smärta när hon började arbeta på alla knutor. Smärtan som kom när hon jobbade på där är exakt samma som den jag har i axeln dygnet runt. Den kommer alltså därifrån och det bästa- går att få bort! 
Hon var nästan lite arg på mig att jag gått i så många år med detta. Många år av uppbyggandet av hårda knutor som liksom samlat ihop sig till ett berg. 
Kommer ta sin tid att få bort men redan efter dagens omgång får jag ner axeln i lite mer normalt läge. 
Så lycklig att jag hittade henne och nu kan få hjälp. Inte visste väl jag att det kunde hjälpas på detta viset. Tog förgivet att det behövdes opereras om. Det trodde ju till o med ortopeden. 
🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Efter 70min streching och massage av hela kroppen så gick jag och hämtade ut ett paket från zalando som hade kommit. Två par fina leggings! 

Och efter det tog jag en tur till centrum. Var en evighet sen jag gick i affärer. Slank in på myrorna och hittade de lotusblom-ljuslyktor jag velat ha ett halvår nu men aldrig tagit mig råd till att köpa då dom är dyra. Finns i alla chakrans färger. Hittade två svarta för en liten slant!!!! 
Sen blev det en tur till hm för en ny mascara o en ögonskuggspalett. Och sen till teknikmagasinet för ett plånboksskal till telefonen! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Och efter det, kära ni så slog jag slag i saken och gick till frissan. Har ju verkligen varit skämskudden på för mitt utväxta hår sista månaderna. 
Nu är det bortklippt. Kort kort. Lite ovant men skönt ändå. Nu har håret en chans att växa ut i samma längd! 
Ovan. Men nöjd. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var min lediga dag det! 😊
Batterierna laddade!