We're in different places now

Kände för ett till inlägg..
Mattias och jag har varit uppe på minneslunden och lagt dit stenen som äntligen blivit klar. Vart så fint att jag bröt ihop en stund i mattias famn. 
 
Sen åkte vi till badet,  men där blåste det så mkt för mina stackars lungor att vi åkte hem igen. Sitter nu och solar och duschar då och då i vattenspridaren. Kanon! 
Katterna fattar inte riktigt varför det bara regnar på vår tomt :) 
 
Fick order från Riga att höja E vitaminer till 600mg.det är mkt!!! Men förhoppningsvis tjockar den på slemhinnan fint. 
 
Fick remiss idag oxå med posten om ny lungröntgen.. Tänker ta den på måndag.. Rätt säker på att den inte visar några förbättringar ännu.. Fick molipect eller vad det heter,  utskrivet igår oxå,  så nu dricks det både det och cocillana. Inget verkar hjälpa. Hostan är vidrig. Värsta hosta jag haft. 
 
Jaja det var väl det :) 
 
<3

Svalare

Min lilla vädergud där uppe har hört mig och gett oss lite svalare väder. Det är fortfarande hundra grader inne, men väldigt behagligt ute.
 
Imorgon börjar jag jobba igen. Första passet sen mars någon gång då jag alldeles euforiskt lycklig gick hem från jobbet. Gravid. Efter det så var jag hemma, lycklig- gravid...... Tills sorgen slog till, Mio föddes och jag fortsatte att vara hemma -ogravid. Bara med massor av sorg.
 
Nu ska jag försöka komma tillbaka igen. Liten del av mig längtar mycket. Få tänka på att klä sig någotlunda igen, sminka sig igen, bära bh igen. Haha, jag har blivit så fösoftad. Samtidigt så känns det läskigt, jag vet att alla boende vi har kommer att fråga vart bebisen är. Jag träffade några av dom på allsången och fick frågan. När jag sa att bebisen var död- i himlen, blev hon väldigt illa till berörd såg jag och vände sig om. Alla måste ju få veta, men jag tror inte att jag klarar av att berätta.... Får ta det som det kommer om dom frågar. 
 
Helgen är jag iaf ledig och då tänkte vi åka till djurgården och åka trampbåt. Det är mysigt =) Även om mannen får göra det största jobbet med trampningen ;)
 
Nu sitter jag och hör hur småflickorna på gården står utanför vår tomt med Aimee och säger: hon bor hääär! det veeet jag! hehe. Aimee.... allas lilla favorit.
 
Igår började det tok-regna-blixtra-åska. Jag och Mattias klädde av oss och gick ut och stod i rena rama duschen, SUPER härligt, fick flashbacks från när jkag var liten och gjorde så =)
 
Efteråt när jag hade duschat och klätt på mig så uipptäkte jag blod på både t-shirt och trosor. Precis i höjd med där jag stuckit fragminsprutan på morgoen. Konstigt, Hur kunde det börja blöda flera timmar senare? Jag brukar inte ens bli blå.
 
 
 

Hetta

Jag är faktiskt less på hettan. Jag går runt och svettas hela tiden. Det liksom rinner om mig hela tiden. Min kropp verkar vara extra dålig på att ventilera sig nu. Kanske har det med lunginflammationen att göra?
Jag är helt med på att det förblir typ 20-25grader nu fram till.... Oktober? ;) 
 
Igår åkte vi ju in till djurgården. Det gick riktigt bra att köra. Lite svårt var det med parkering,  men det löste sig. Och gratis bidde det. Vi fick bra sittplatser men det var säkert 45grader i öppen sol så både jag och syrran tog av oss och satt i bikini och kjol. Svetten rann ändå. Hujedamej. 
 
Programmet var jätte bra och jag har fått njuta av Ola salo igen. Min kung. ;) 
 
Ola sjöng den helt fantastiskt bra pride-låten- I got you. Lyssna på den!!!! Ska finnas på Spotify. Alt. Youtube. 
 
Conchita wurst. Grymt bra! 
  
 
 
Toppen dag hade vi iaf :) 
 
På fredag börjar jag jobba igen. Hur ska det gå? Ser fram emot att komma tillbaka till en vardag. Samtidigt inte. Blandat. 
 
Mannen min ligger och sover i solstolen och Tiara värmer mina redan kokande fötter 
 
Jag har haft en stunds manikyr och pedikyr nu. Så rosa och tjusig så :) 
 
Hostan är värre. Det bubblar så mkt från lungorna. Borde inte vätskan försvinna? Jag hostar så mkt (speciellt nattetid) att det gör helt sjukt ont i halsen nu. :(
 
En annan tråkig sak. Jag väger 7,5kg mer idag än när jag blev gravid med Mio. Från och med idag blir det hårdbantning. Jag ska ner till 61 igen. Inget annat är acceptabelt. 
 

Liknande inlägg