Feelgood

Just nu sitter jag på företagshälsovården Feelgood i Solna.
Jag har hela veckan känt att jag kommer ringa och säga att jag inte kommer. Bara tanken på att gå upp tidigt och köra BILEN till en adress i Solna jag aldrig hört talas om, slog ju knut på sig själv.
Jag med mina rädslor.

MEN!!! Det har hänt så vansinnigt mycket i mig under denna kraschande period. Jag vågar, jag litar på migsjälv, jag känner mig stark och bra.
Helt ovant. Helt nytt.

Jag bara satte mig i bilen och körde idag. Åkte fel och allt men hittade fram tillslut. Med god tidsmarginal. Och med helt lugn puls.
Man kan tro att jag går på lugnande eller nån annan skön drog, men nej!! Nada.
Förutom antidepressiva då. Men det är väl mer nyckeln till mitt rätta jag.

Fan vad stolt jag är. 👊

Hoppas jag hittar hem också. 😜

Seg torsdag

Vilken natt.. Hämtade ju systerdöttrarna på skolan igår, sen sov jag där för att kunna lämna i morse. Sov till och från men mest låg jag vaken. Sen upp vid 06. Myst med tjejerna under morgonen och gått med dom till skolan. Underbara små individer.

När jag kom hem påminde min telefon mig om att jag ska tvätta idag. Gaaah.
Träffade en tant i tvättstugan som inte ville att jag skulle gå, hon var så rädd att nån skulle komma. Hehe, vi fick gå runt och kolla på alla möjliga ställen så det inte gömde sig nån där. Söt. 😊

Mer än tvätta ska jag inte göra idag. Bara mysa i mitt fina hem. Älskar förändringarna vi gjort. Väldigt trivsamt.

Fick nya antibiotika igår. Mår mycket bättre i magen redan. Mår fortfarande illa och så men det tar väl ett tag kanske.

Sockor

Inatt sov jag som en kratta. Somnade snabbt med telefonen på magen medan jag lyssnade på podd. Men vaknade av att Tiara välte nåt i köket. Lät som att en redig bunt papper for i golvet. Eller en bok eller nåt. Hon sover alltid i sin säng hela natten så först blev jag bara livrädd. Men sen hörde jag att hon var där. Men när jag tände upp och tittade så var ingenting neddraget på golvet.
Skumt.
Kunde inte somna om sen, så låg vaken 04-06. Sen när jag väl somnade så smsade syrran mig strax innan 07. (Hade ju glömt stänga av ljudet eftersom jag somnade ifrån telefonen igår.)
Så nu är man mör.

Jag har i många år haft två par sockor, såna där mjuka varma goa för kallt höst/vintergolv.
Häromdagen tog jag ena paret med till tvättstugan och tvättade dom. Samtidigt gick jag in i mitt källarförråd och rotade fram par nr.2.
När jag är klar i tvättstugan och hemma igen så finns det bara en av varje. Går ner o tittar om jag tappat dom eller om ena ligger i tvättmaskinen men nej.
Två st spårlöst borta på samma timme. Hur konstigt?

Så nu får jag väl använda en av varje då. 😊 Rocka sockorna.
Har inte ens en karl att skylla borttappande på. 😆

Apropå karlar. Drömde inatt att jag och Mattias flyttade ihop här. Så öppnade jag min klädkammare och där inne fanns en till dörr till en jätte stor lägenhet som hörde till denna. Hehe. Bonus.
Men han använde min morgonrock och tyckte inte om min nya duk så jag ångrade snabbt som attan att vi flyttade ihop igen. 😂

Trivs bäst själv!
Ska jag älska. Ja då ska de finnas tid att älska fritt. Som Melissa Horn skulle sagt.