MR- Done.

Så var den klar också. Det gick lite snabbare än beräknat för ena delen av bilderna (lilla bäckenet) blev inte bra eftersom jag har proteser som skickar skuggor på bilderna kan jag tro. 

Hon såg hur jag led och avbröt efter kanske 30-35 minuter och sa att det inte är värt att plåga mig för dom dåliga bilderna. 
Den andra bildserien var över livmodern. Undrar varför dom ville ha mr-röntgen därifrån. Är det från mjukdelarna kring den jag har mina rygg och ben-besvär? 
Svar får jag väl om någon vecka tidigast. 

15mg stesolid fick jag innan. Hjälpte föga. Jag är så sjukt tolerant. 

Efteråt kände jag mig dock mosig så då åkte vi och köpte pizza sen blev det raka spåret i säng för mig. 

Drömde att min syster var gravid men drack vin och rökte hela dagarna. Jag mår illa på folk som röker under graviditeten och förstör sitt barn. Likaså drickandet. Usch vad arg jag var på henne i drömmen. 

********

I morse gjorde jag ansiktsmask. Fick en i månadens glossybox. Tänkte visa allt vi fick men vill inte spoila för lillsyrran som inte fått sin box än. Het som få

Blev faktiskt ett helt fantastiskt resultat. Prova!

Idag har jag varit med mannens bil och besiktigat den. Den låter som en rishög men det var tydligen inget fel. Skumt. Frågade tillochmed en extra gång varför det låter men nä.. Inget fel.. Nåt med nån broms bara. 
Jag fick be honom backa ner från den där läskiga ställningen efteråt. Min mardröm att köra snett och liksom åka av skenorna. Tur dom är snälla mot kvinnofolket på carspect 😉

Ikväll blir det Valborgsfir med mamma Malin och Mattias på resturang. Med lite bubbel. 

Peace. 

Bodyshop

Jag och mamma åkte till stinsen idag. 
Jag använder ju uteslutande Bodyshops produkter för kroppen men har reagerat på deras Vitamine E serie. Jag var där förut o berättade det och de erbjöd mig att byta till valfri annan vara. Otroligt hyggligt. De kör så. Allergigaranti heter det. Tål man inte deras saker så får man pengarna tillbaka. Spelar ingen roll hur mycket du använt.
Dom är glada att veta sånt och byter gärna ut varan isåfall. I detta fallet verkar det vara att jag inte tål den för det ju innehåller vete. (Gluten)
Det brukar unte spela in om man är glutenintollerant för det appliceras på huden ju, men jag är väl väldigt glutenkänslig på alla plan helt enkelt. 

Så jag gick dit med dag och nattkrämen och bytte till Aloe-serien ist. Utan knussel. 
Passade på att köpa en ny bodywhip och duschcreme och handlade man över 200kr så fick man köpa en 400ml dunk bodybutter för 150kr!!!! (Kostar 380 annars tror ja)
Så världens bästa mamma betalade den för mig. Tack igen mamma!! ❤️

Så nu har jag laddar upp ordentligt. 

Köpte även en dagbok. Det är så mycket jag behöver skriva av mig som jag inte kan/får skriva här. Och jag är ju en gammal dagboksskrivare. Så köpte mig en fin
"vill du köpa en penna till din fina skrivbok?" Frågade hon i kassan. 
Älskar att det är fler än jag som tänker så. Ny bok-fin penna. :)

Vi åt på favoritstället i stinsen. God thaimat med räkor. Riktigt snarrigt. 

Nu ligger jag och vilar för om ett tag ska vi åka till Vällingby läkarhus där jag ska göra en DUBBEL MR-undersökning. Jag ska verkligen försöka klara av det, men jag vet att jag inte konmer lyckas utan avbrott. 
Usch det konmer ta över en timme. Ska man klara av det? Jag lider av hemsk cellskräck och detta tycker jag känns som att vara levande begravd. 
Får ångest bara att skriva om det 😔


Håll tummarna. ✊🏻

Dagen idag

Jag jobbade igår. 9 timmar dessutom. Det var nog inte mitt smartaste drag. Hade så ont och hade feber mestadels av dagen. 
När jag kom hem somnade jag som en stock och idag känns det faktiskt mycket bättre. 

Huvudvärk och är svullen om ben och fingrar dock. Får inte på mig mina ringar tex. Ser väldigt singel ut. Men det gör nästan inte alls ont i magen längre vilket är skönt. Måste ringa huddinge och få journalkopiorna. Det glömde jag i ruset så klart. Riga vill ha. 

Jag plöjer igenom säsong 10 av Greys anatomy. Missade hela den säsongen. Jag älskar den serien. Och extra kul är det att se många avsnitt på raken. Får bli dagens grej tror jag. 

Vansinnigt lik svampen i Super Mario spelen. 😂

Liknande inlägg