Grattis världens bästa! 💞

Snön bara vräker ner. Det tar aldrig slut. Plogbilarna har inte en chans att hinna med. 
Det är svinkallt, kallare än på många år tycker jag. Min lägenhet som normalt alltid är varm, har ingen chans att orka med. 
Jag gillart inte. 
Eller min kropp gör inte det. 
Jätte kul för alla barn att det är snö och allt det där, men aaa, nu räcker det. Nu är det min tur och jag önskar vår. 

I eftermiddag är det yoga. De två sista veckorna har jag inte varit med. För två veckor sen var jag och mamma iväg på annat och avböjde pga. tidsbrist. Förra onsdagen tatuerade jag mig. 
Kroppen säger helt klart ifrån och vill gärna tillbaka så idag ska jag pulsa mig iväg! Det ser jag fram emot. 
Men först ska jag ta emot en jäkla massa kassar med mat som kommer snart. Snälla mathem som konkar hit med allt. Så ofattbart underbart koncept det där. 😊

Tatueringen kliar så jag blir galen. Vill bara ta en rotborste och raffsa hur länge som helst. Men i stället får jag klappa och slå på armen. Som absolut inte gör någon som helst nytta. Det känns som att det kliar hela vägen in till skelettet. 
Tatueringen har sett ut som en fjällande fisk. Det har känts som att jag smörjer mot massor av fjäll. Inte skorpor- fjäll. Och handen jag smörjer med och hela armen har varit konstant prickig av all svart färg som lossnat. 
Idag såg jag till min glädje att fjällen verkar lossnat. Några partier som fortfarande känns skorpiga men snart så!!!! 
Igår bokade jag återbesök till tatueraren. Jag ska dit om två veckor (exakt 3v efter att den gjordes) och köra blommorna i Mios tatuering. De ska ju få samma turkosa färg som den nya. Plus att det säkert är något som behöver fyllas i den nya när skorpningen är klar. 

Idag fyller min äldsta systerdotter 17 år! Älskade fina underbara varmhjärtade människa. Älskar dig så! ❤️🎂🌷

(null)

(null)