Wednesday

Onsdagen närmar sig sitt slut. 
Det har väl generellt varit en bra dag. Försökt att lyssna på kroppens signaler. 
Jag var hos psykologen igår. Pratade just om hur jäkla snabbt mitt mående förändras. När jag kom hem från Frötuna så var alla mina sinnen i ro. Men så fort man lämnat lugnet och kastas in i alla måsten så drar ju den välkända stressen och obehaget in. 
Men jag försöker som sagt att lyssna på vad min kropp vill ha sagt och försöker komma ner i nuet så ofta jag kan. 

Min tanke var att ta en promenad för att handla idag, men jag hann bara sätta ut en fot på marken innan jag ändrade planen och tog bilen. 
Det har väl egentligen inte varit halt, mer vattenplaning under skorna. Sånt där skit-mellanting. 
Jag köpte en jäkla massa frukt och lite annat. Så nu har man så man klarar sig en stund till. 

Kvällen spenderades på yoga. Eller med yoga säger man kanske. Yogaklassen.  Det var skönt att återvända in i den bubblan i 90minuter. Jag hade dock redan väldig träningsvärk i magen innan och efter en del rätt krävande magövningar så brände det på fint i magen kan jag säga. Gissar att träningsvärken inte direkt kommer försvinna i morgon. 
Men träningsvärk är bra. Gillart. 

(null)

(null)
Kvällsmål

(null)
Och värmemassage efter en hamamdusch. 👌

Jag har även hunnit med att rita lite. Min tanke har i många år nu varit att rita av ett av mina foton på Mio. Men har liksom inte vågat, lite mycket press på den. Men idag gjorde jag mig ett försök och det vart väldigt likt fotot faktiskt. Så det var kul. Ska rama in den fint också så ska den få pryda väggen. 
Min lilla sparv. 💙
(null)

💙💙💙💙💙💙💙💙


(null)
Lite såhäe känner jag mig just nu. 
Oklart. 

God natt.