Vecka 2 på kreta.

Hej! 
Just nu ligger jag i sängen här på hotellet och har ont. Jag vet inte riktigt vartifrån smärtan kommer. Höftprotesen eller ländryggen/ischias. Jag vet inte vilket som är att föredra heller. 
Det började egentligen igår. Men gick över med liten promenad, streching i vattnet och 2 citodon. För nervsmärta biter ju inte citodonet så jag vet ju inte vilket av det som gav resultat. Nu har jag dock tagit två till och stretchat men inget hjälper. 
Jag tog inte med mig något starkare, dum som jag var. Så jag vågar inte ens tänka på vad jag gör om detta håller i sig eller blir värre. 
Snälla, håll en tumme och be en bön för mig ❤️

Annars så har vi det väldigt bra. Oförskämt bra, men det är vi värda. Både jag och min älskade mamma. 
Vi frossar i frukost varje morgon. Jag får en hel stor baguette (inte så stor som normala men stor!) gf såklart och med massor av nutella på så mår man allt bra!
Sån jävla kontrast mot mina chiagrötar där hemma. Hehe. Aja. 

Sen går vi våra 200m till stranden. Den finaste strand man kan tänka sig nästan. Så lyxigt att ha den här hos oss. Badar, ligger o guppar på luftmadrassen. Tar en öl. Går upp till någon av alla restauranger längst strandpromenaden. Äter något gott, mkt färska skaldjur. Kan inte få nog av det. En resturang har gf pasta. 
Sen lite mer bad. Strosa lite i affärer i bara bikini. Hur konstigt som helst, men aa, så får det liksom bli. 
Sen upp på rummet. Duscha. Jag ligger med benen upp mot väggen för att hjälpa hjärtat få tillbaka blod från benen som svullnar under dagen. Kanske tar man sig en öl. Eller något annat mumsigt. Spelar lite kort på balkongen. Klär på oss, går ner o äter igen. Kanske mera stros i affärer. Man vill köpa allt. Oftast köper man allt. 😂
Sen går vi och lägger oss rätt tidigt, helt slut efter så mkt sol. 
Ja, lite så ser väl en vanlig dag ut för oss. 

Igår hyrde vi dock bil med ett svenskt par vi lärt känna. Åkte till paradisstranden Vai med palmer. 🌴 Massor av palmer. Enda palmstranden i Europa. Det var mäktigt. Men vår strand här är ändå bättre. Mkt finare vatten. Men det var väldigt vackert med alla palmer. 

(null)
Man har fått sig en hel del färg. Har ju alltid klockan på. 😁
(null)
Ett stopp på vägen till Vai. Köpte lite bananer. Så sjukt små. Och goda!
(null)
Så små!
(null)

Bergsgetterna stod överallt i bergen, kryllade av dom. Stod liksom bara där på en klippa. Otroligt oskönt måste det varit. Stannade till bilen för att fota, då kom typ 30 st springandes mot oss med stora horn. Kändes som alla ville äta upp en. Så vi bara skrek o låste in oss i bilen igen. Måste sett jäkligt roligt ut om nån såg oss. 😂
(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Runda gurkor?
(null)
Glutenfri cornetto hade dom! Letat hela veckan men här i vårt område finns det inte. (Finns ej i sverige) så jag tryckte i mig två! 😃
(null)
Oj så spexigt 😂
(null)

(null)

(null)
Vasst
(null)

(null)
Min vackra mamma 💜
(null)
🙋🏼‍♀️
(null)
Sjukt vackert halsband som jag köpte av en småhög lirare på stranden. 😍 (null)
Obligatoriska fjanterier
(null)
Sååååååå söt kopp. Var tvungen att köpa en espresso för att få den. Ska sparas 😍