Halloween

Helg!!! 

Det har gått bra på jobbet, det var lugnt igår vilket alltid uppskattas. För en gångs skull var vi även 3 personal så man kände att man hann med allt utan att stressa röven av sig. 
Jag sover ju alltid sjukt dåligt på jobbet. Oftast handlar det om att det tar 2-3 timmar för mig att somna då det är rätt så spökigt där. Sen vaknar man av dunsar och smällar natten igenom från grannar som brottas i lägenheten bakom. 
Men inatt somnade jag på två röda och vaknade en gång under natten. Fantastiskt. 

Hann få massor av admenistrativt gjort innan jag slutade också. Skönt. 

Ikväll ska jag och min andra hälft gå på bio. Jag har önskat "hallonbåtar-filmen". Dock tycker jag det är lite slösigt att gå på svenska filmer på bio. Men jag vill se nåt lätt och roligt och Jonas Karlsson ska vara grym i den. (Som vanligt)

Invägningsdag idag. Kunde inte väga mig fören jag kom hem från jobbet. Hade redan svullnat på benen (gör det när jag jobbar av nån anledning) och hade ätit frukost. Så det blev inte en rättvis invägning. Men jag hade gått ner 0,2kg. 
Inte mycket att hänga i granen. 
Ska extra-väga mig i morgonbitti och se om det stämmer. 

Det är iaf exakt 2 kilo på 2 veckor. 

Håller på att tvätta. Mattias dammsög igår, jag skurade toa och kök. Ska plocka lite på borden. Annars är det helgfint vilket är viktigt för att jag ska kunna känna HELG!

Köpte denna igår. Bra för det mesta i kroppen. Man blir pigg, celldelning ökar,  slemhinnor tjockar på sig. 

Från formula.se:
Bina använder sekretet för att mata andra bin och särskilt bidrottningen. Bidrottningen blir 40 % större än arbetsbina tack vare detta och lever över 10-50 gånger längre. 

Sekretet har man märkt är mycket bra även för människor på ett flertal sätt. Apiforce kan användas vid problem med PMS, i övergångsåldern eller om du har besvär med acne eller kvisslor.Big brother

Usch jag fortsätter att vara sur och tvär. Så överdrivet trött. Förmodligen därför. Och kanske för att min kropp gärna vill moffa i sig godsaker men jag tillåter det inte. 
Jag vet redan nu att jag inte kommer ha gått ner i vikt denna vecka för jag småäter mycket nu. Dock nyttiga saker. Men småätande är aldrig bra. 
Jag drömmer dessutom hemska drömmar varje natt. Drömde att min äldsta syster dog inatt :(

Stressd.nu

Och så har vi jobbet. Vet inte ens vad jag ska skriva men vi är underbemannade så det räcker och behöver. Vilket betyder MYCKET jobb. 

Och så regn och rusk och som idag- frost. Vem blir lycklig av det liksom..

Och så nyser jag o fräser hela dagarna. Känns som bommul i huvudet. Fetvadd kanske..

Dock så skrattade jag vansinnigt gott åt big brother igår. Det var halloween där och skräck-natt. Kan varit det roligaste jag sett på länge. Ni som missade det och vill skratta- se på kanal 9 ikväll kl 18 för reprisen. Moahahhaha. Såååå rädda. Hahaha. Ja så ere. 

Idag kommer rörmokarna tillbaka. När de var här tog dom sönder vattenlås och nåt rör så det bubblar och luktar bajs i huset. Det får dom fixa. Hoppas jag hinner åka innan dom kommer för jag kunde inte spola i morse. Hehe. 

Inatt har jag natten på jobbet. Börjar 15. Slutar 11 imorn, sen ledig över helgen!!!

I helgen ska vi upp till Mio med en fin krans ❤️

Strunt

Jag börjar inte fören 15.30 idag. Vet inte riktigt varför tiden är ändrad faktiskt. Lite segt att vänta på. 

Har promenerat lite och även varit och ätit lunch och snackat lite med familjen. Delar av den iaf. Så skönt att vi bor nära. Ganska precis 500m är det till mamma och pappa. 

Igår kväll deppade jag ihop helt. Låg som en död sill i sängen och grät och frossade om vartannat. Nog har jag pms men detta var lite vääl. Super hungrig och super trött. = sjukt grinig. 
Så mannen min åkte och köpte min bästa mat från chili. Han vet vad som får mig på benen igen. 
Dock hänger känslan kvar. Kanske har nåt knas i kroppen helt enkelt. Som de flesta andra. Förkyld är jag. Kanske är det. Blandat med allt annat. 

Gud va tråkigt inlägg. Liknande inlägg