V.9 (8+3)

Jag är så snurrig och förvirrad. Det är ju den 1 april jag ska till specialist mödravården. Och jag har varit hundra på att  är idag,  men Ikke. Imorgon. 
Jag ska be om att få göra kissprov för uvi. Tror jag haft det sen insättning vilket är en tid sen nu... Ska nog be om vul också. Spännande att se vad som hänt på 8 dagar :) 
 
Fick ut en stor koagel Imorse.. Så vidrigt sånt där. Lite brunt hör till standard några ggr/dag nu. Tror de säkert blöder någon stans där inne efter vagitorien,  sen visar det sig som brun flytning med koagel efter några timmar. 
 
Brösten är intensivt ömmare nu. Kan ila till plötsligt en stund. Får sitta och hålla i ;) 
 
Trötthet och allmän grov irritation (särskilt på allt stackars mannen säger och gör)  tillhör vardagen. Usch vad grinig jag var i går. 
 
Tur att han är förstående.  :) 
 

V.9 (8+2)

Gårdagen var väldigt mysig. Jag och mannen var inne i stan och strosade i försommarvärmen. Hade inte någon jacka på mig och det behövdes verkligen inte heller. Love it. Vi åt lunch på kungshallen, världens godaste kött,pommes, bbqsås, bea-tallrik. Mat för 5 ;) Så vansinnigt gott.
 
Efter att ha gått drottningsgatan upp och ner och hit och dit så protesterade hela min kropp, så mannen fick hämta bilen medan jag satt och lapade sol.
 
När vi kom hem somnade jag direkt och sov djupt i 2 timmar. Sen mötte vi upp en av mannens kompis och åkte ner till lokala mysiga resturangen och åt mer god mat. Fast jag var redan mätt sen lunch så det gick lite trögt.
 
Vågade väga mig i morse, med skräck i ögonen tittade jag på siffrorna som jag befarade hade stigit några stycken, men nej... Ingen skillnad alls, några gram ner till och med. Känner mig stor och tjock rent allmänt och magen är ju definitivt större, varsesig de är cortison, tarmar eller bebis. Eller en blandning.
 
Idag ska vi röja här hemma, på tisdag kommer en mäklare och ska värdera upp huset lite, så gäller att allt pill är klart då ;)
 
Jag känner mig inte så gravid. Borde inte symtomen vara rätt starka nu? Illamåendet kom, och gick. Mår jätte lite illa väldigt sällan numer. Brösten värker visserligen, men växer nog inte? Jag har mycket växtvärk och är sjukt trött men just illamående och huvudvärken försvann..... Efter 4-5 dagar..
Kanske är i sin ordning. Inte mycket till symtom att gnälla över hur som haver.
 
Imorgon KS- specialistmödravården. Spännande. :)
 

V.9 (8+1)

Lördag! Och vi ska in till stan och strosa idag i solskenet. Kul! :) Äta glass på nån uteservering kanske, glo på folk. Mycket underhållande =)
 
Jag oroar mig för besöket på KS på måndag- specialistmödravården. Kommer dom vilja göra ett nytt VUL? Jag vet inte om jag vill det. Tyckte det var rena nervpersen. Vi får se helt enkelt. Känns inte som att man ska vara där inne och rota för mycket.
Har haft lite bruna flytningar av och till hela dagen igår, verkar som att det blir något liknande idag. Är inte orolig, det händer mycket där inne och slemhinnorna blir ju som sagt tjockare och skörare hela tiden.
 
Igår kom äntligen boken jag beställt. Jag satt och fyllde i (med hjälp av bloggen!!) alla de veckor som har passerat. Symtom, oroskänslor, vad jag funderar på nu osv. Hur kul som helst!! :)
Som "Mitt första år" fast för mig under graviditeten. Varje vecka har lite olika frågor.
 
Jag tycker absolut att magen redan ser lite större ut. Jag vet inte om det ens är möjligt? så kanske att det är cortison/ökad aptit som ligger bakom, men det är hårt och spänt där längst nedersta magen, är det urinblåsan kanske som puttats upp lite... Nåt är annorlunda iaf. Livmodern blir stor som en grapefrukt nu denna vecka :)
 
***
Igår var jag ju hos doktorn. Jag hade ju träffat henne förut, en gång när jag kom med en leverfläck på ett otrevligt ställe. Hon var lika proffsig då som igår och den opererades bort reda någon dag efter.
Jag hann knappt berätta halva min historia igår innan hon sa: "självklart ska vi hjälpa dig med sjukskrivning! Du ska vila, göra trevliga saker och ta hand om dig!"
Jag satt där med min katastroftanke-inställning och blev helt paff.
-"ska jag lägga till att du är väldigt trött?" sa hon och tittade med huvudet på sne på mig och log.
Hehe. Jaa.... Det verkar synas vilken trött zombie jag är.
Dom är fantastiska på min husläkarmottagning.
 
Sjukskriven till sista april. Till att börja med.
 
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg