Första advent

Vi har varit i stan och hämtat hem bilen som fick sova där i natt. Trängdes en stund på stortorgets julmarknad. Sen åkte vi hem och gick på Hässelbys julmarknad ist. Köpte en pepparkorv och efterlängtade fårskinnstofflor till mig. Och en julklapp till mamma ;)

Hehe ser ut som en stor val. Men jag har termobyxor och en oklädsam jacka. 

Nu ska vi äta sen hem till det julpyntade hemmet och vila, se på tv och mysa. Med tända ljus. 

Hi again

Hej igen.

Jag har haft jordens bakslag igen. La mig i sängen o storgrät. Sen såg jag verkligen söndergråten ut. 
Insåg när jag pyntat klart att vi ju skulle haft en liten bebis nu. Vi skulle inte pynta för tomt hus. I år igen. Vi skulle varit en familj. 

En urladdning av tårar och nu är jag på benen igen. Har druckit 2 glas champagne och gjort mig "fin" 

Stor fet säl var vad jag såg i spegeln. Bara där kom tårarna. Skjortan var för stor. Så det fick bli nåt jag hade hemma. 


Aja. Helt fel känner jag mig. 

Hoppas kvällen blir trevlig. 

Kram

Julfint

Så. Nu har jag pyntat huset. Jag bara älskar julen. Hemmet blir så otroligt mysigt. 
Jag höll ner antalet tomtar i år lite faktiskt. Men det sitter flera i varje rum ändå :) 
Nej faktiskt inte förresten. Vårt sovrum är julfritt. Fast en julstjärna ska upp i fönstret där. Lilla luciatåget har tagit Tiaras favoritplats. Misstänker att dom kommer få flytta ner på golvet snart o gå i tusen bitar. Om Tiara själv får välja. 
Lite snö utanför fönstret så skulle det kanske bli mer feeling dock. 

Jag har städat och dammat och skurat och pyntat här hemma och mannen har städat o fixat ena bilen. Dom är på besiktning nu. Det är en gammal seat cordoba -97 som vi köpte till mig för en billig peng för 4 år sen när jag skulle ta körkort. Den har aldrig krånglat och går som en klocka. Hehe. Lilla Doris. Världens finaste och bästa bil 💙
Hoppas hon klarar besiktningen. Men det är väl tveksamt eftersom hon inte har några bromsar 😜

Jag vaknade helt svullen idag. Kunde inte fälla ihop fingrarna. O ansiktet såg alldeles söndergråtet ut. Fast jag inte ens har gråtit. Bara samlat på mig vätska av nån anledning :(

Ikväll blir det alltså julbord. Vi ska åka in till stan rätt snart. Eller ja, på eftermiddagen. Kolla om det finns nån julmarknad att gå på. Vet inte om allt sånt startar i morgon kanske på 1 advent?

Jag ska ha höga stövlar idag så vet inte hur mycket jag orkar spatsera omkring. Mitt diskbråck meddelar mig ibland att det håller på att vakna. Höger sida denna gång. Strålar plötsligt ut i benet. Men det är lägesberoende och inte konstant. Hoppas det inte blir mer än så. 

Nej nu ska jag hoppa in in i duschen sen kolla om outfiten för kvällen passar denna svullna kropp ;)
Liknande inlägg