6-månaderskontroll

Besöket gick bra. Konstigt att sitta och prata med nån man ser i teverutan så ofta. 
Han började med att säga att jag är väldigt platt och fin. Vi tittade på före-bilderna och jag fick spader. Dom var så klara och fint tagna och mot en mörk vägg. Hualigen. Svårt att tro att det är/var min mage. 

Han såg iaf snabbt att det var fett kvar på höger sida nu. (Det jag stör mig på.) Han kollade funktionen på mina magmuskler och dom var bra, inga bråck eller liknande. Så det blir kompletterande fettsugning. Han ville även ta lite på den vänstra sidan. Det jag trott var kvarliggande svullnad är visst fett. Så det är bra att dom tar bort det så blir det symmetriskt och bra. 
Jag är så oerhört smal på övermagen sen så blir jag grövre undertill. Så nu blir det nog finfint. 

16 maj är det dags. Ser fram emot det. Skönt att få detta kapitel avslutat. Eller ja, att det nya kan påbörjas. 

Doktorn var noga med att påpeka att jag alltid kommer vara lite "skrynklig" på magen när jag sitter- jag är ju inte 16 längre. Haha. Ok. 😇

Dom är såna änglar. Gillar verkligen Akademikliniken. 


Nu ska det tvättas lite sen beger jag mig till H. 


Hawaiidröm

Jag drömde att jag åkte till Hawaii. Mamma några systrar och min sysyerdotter var med även två spädbarn men vet inte vilka det var. När vi klev av planet (som var en båt) så låg det ett helt stimm av delfiner vid kajen. Men det var glasfönster runt, det var mer ett akvarium alltså. Dom låg packade och kunde inte röra sig. 

Sen skulle mamma o några systrar bada. Vattnet var totalt brungrumligt och mamma dök ner en stund. Jag fick panik för att jag ville dyka i efter henne då hon var borta ett tag men var rädd att dyka i det bruna grumliga vattnet eftersom vi var i ett land där det bor en och annan elaking i vattnet. 

Sen skulle jag duscha på hotellet men då klättrade det ner en typ decimeterstor spindel på mig som plötsligt började flyga. 

Hawaii känns sådääääär. 

Fy vilken stress. 

Vaknade med borrningarna igen. Fantastiskt. 

Nu ska jag bege mig till kliniken. 

Over and out. 

Rensardag

Lite bättre känner jag mig idag. Huvudvärken har släppt lite. Jag har kunnat äta lite, även om vi pratar lite. Kanske är på väg åt rätt håll iaf. 

Hade så svårt att somna igår. Helt omöjligt. Låg och vred på mig till 02, sen väcktes jag några timmar senare av att de börjar riva grannarnas badrum. Ljudet av kakel som bilas ner är hjärtskärande jobbigt. 

Flydde härifrån rätt snabbt för lite ärenden. Plockade även upp mamma och syrran. Har rotat runt lite i förrådet, lagt ut massor av kläder till försäljning och rivit ur min garderob som varit kaos. Bara kastat in saker där sen jag flyttade in. Nu står där en sån trådbacks-grej där jag har alla saker. Älskar känslan av ordning och reda. 

Har så ont i kroppen. Ilar oroväckande i svanken. Benen gör ont när jag går. Inte kul. Känns som jag skulle behöva återuppta min träning. Eller som at jag håller på att gå sönder. 

Imorgon är det dags!!!!! Akademikliniken it is. Så spänd. 

Liknande inlägg