Lördagskväll

En mysig dag på jobbet med filmkväll och ostbågar och godis. Ibland har man ett extra bra jobb. 

Sen jag kom hem har jag haft lite ansiktsbehandling och jag har också drängt håret i olja. Jag vet att man ska ha liiite. Men nu tog jag mycket. 
Jag vet också att det ska sköljas ut nästan direkt men jag tänker ha det över natten. 

Jag tog Bodyshops Shea oil. Luktar så sjukt gott. 
Kanske ska börja ha det i håret. Den är ju till för torrt hår. Eller horr hud. Eller båda. 
Jag måste ju toppa håret. Men tänker att det kanske kan bli lite starkare med lite oljehjälp. 

Har också ätit massvis med ostbågar. Så jag har även smörjt insidan 😊 också viktigt. 

Jag tror att jag har en visdomstand under huden med krokar som krokat fast i käkbebenet. Mmm. Låter otrevligt. Och det är det. Men jag är mammas flicka och hon har behövt spränga alla för dom krokar fast i varandra. Mina kommer inte upp för det finns inte plats. Men jag kan inte gapa idag riktigt och det knakar och gör ont. 

Måtte det lösa sig av sig själv. Pulveriseras inatt eller liknande....

Ben och rygg är ostabila. Jag har tagit lite flex i morgon så jag börjar 15 ist för 12. Skönt det för sen slutar jag ju inte fören 10 på måndag. 41h på 3 dagar. Är sååå rädd att bli dålig. Men det skriver jag varje dag så det har nog framgått. 

Det har snöat precis hela dagen. Säkert 1dm ny blöt snö där ute. Man glider fram med bilen som en båt. Så himla läskigt. Så slabbigt och moddigt och man inte får nåt som helst grepp. Jag har dessutom en ny bil som jag inte känner. En liten eka jämfört med mitt fartyg till Peugeot. Känns lite obehagligt. 

Nu längtat jag till måndag eftermiddag, tills jag får träffa min älskade man. Han har varit iväg tors-sön 2 helger på två veckor nu. Eller vad blir det, varannan vecka.. Jag gillar det ikke. På måndag planerar vi att gå på bio eller äta nåt gott. Göra nåt mysigt iaf. 

Vill bara krypa upp i hans famn och bli kliad på ryggen eller i håret. Det bästa jag vet!

Vikt

Brorsan sover här på dagarna nu. Han jobbar natt och har en hel skolklass barn där hemma. :) så han brukar sova hos våra föräldrar men där är det liv i luckan nu då ena lillasystern o hennes sambo flyttat in där tillfälligt mellan lägenhetsbyten. Vi har ju två sovrum så då fick han sova här helt enkelt. (Vi bor med 500m avstånd från hans jobb)

Jag vaknar dock av att en mygga andas. Så jag vaknade när han klev in genom ytterdörren. 

Är fortfarande orolig i kroppen. Hade 81/51 i blodtryck i natt när jag mådde som sämst. Jag som ligger på 145/95 alltid trots massor av blodtryckssänkande. Kan det vara därför jag är orolig i kroppen? Känner av hjärta och lungor på ett läskigt sätt. 

Invägningsdag idag iaf. Var glädjande nyheter 
Snacka om att snubbla på mållinjen till slutmålet. Dock är inte det det sista målet. Det är 60,0. 

Jag fasar för jobbet idag. Har de där hemska antydningarna i ena låret. Börjanpåetthelvete- känningarna. 

Ska försöka korta ner mitt pass idag om så är möjligt. Gå så lite som möjligt.
Vill inte vill inte vill inte bli dålig igen 
Tar bort ett pass iaf nästa vecka så jag blir långledig. Skrev kanske det i nåt av inläggen igår? Donno. 

Trevlig helg mina kära läsare ❤️

Glossybox

Glömde ju skriva att glossyboxen kom idag. :)
Blir hemskt irriterad på att dom skickar ut sms där det står att den levereras den 27e och så kommer den 30e. Samma förra månad....

Och denna månad var det inte lika kul grejer. Men det är ändå spännande att få hem en låda så här med grejer en gång per månad. 


Alltid så fint packat. Rosa låda var det denna gång. 


Ansiktsrengöring fick jag förra gången med. Loreals. Sen är det ett läppbalsam som tyvärr luktar ruttet, schampoo balsam och en väldigt fin ljuslila ögonskugga från makeupstore. Vitlöks-lacket blir spännande stt pröva. Ska vara väldigt vårdande för naglarna. 

Nä. En tråkig låda var det faktiskt. 
Skärpning till mars ;)

Sa jag att jag klippte lugg idag? Jag har den alltid upp i hårspänne/nål för jag hatar att ha hår i ögonen. Så all lugg har typ brutits av och automatiskt skapat en löjlig lugg. Bebisfjun. Så jag har funderat länge på vad jag ska göra med katastrof-håret. 
Vill blondera men har inte pengar till sånt. Så det vart en enkel lugg-klippning. Fick panik direkt då det vart URFULT. Men efter lite styling tänkte jag att- What a Fuck. Lite förändring är kul. 

Ser ut att va 14 år


Lite smink kanske...... Gud jag har blivit så förslappad. Orkar varken sminka eller sminka av :(

Min syster satte det där halsbandet i håret och vart supersnygg. Tjockt långt hår. 22år gammal. Sminkad och snygg. Det är bara att inse att man inte är där längre. :(

Nu-sova. Sen vakna till en bättre dag.