In tha car

Godafton. 

Jag sitter i bilen på en parkering och väntar på Mattias som är och letar efter en vit skjorta. Liiiiite i senaste laget- som vanligt. Bröllop i morgon.. 
Jag är inte med där inne för jag fick plötsligt ont i rygg/rumpa. Alltså nej! Jag satt igår och pratade om att ryggen hållt sig frisk. Pallar iiiinte ett nytt skov nu. Börjar dessutom jobba på tisdag så det går liksom inte. 
Hoppas det är en överansträngd muskel eller nåt från gymmet igår. 

Idag har jag varit vid lötsjön. Fixade lite vid min mosters grav sen gick jag runt där och promenerade vid vattnet och snubblade över alla tusen svanar och annat. 
Mys. Det har ju faktiskt varit sol idag!!!

När jag kom hem, innanför dörren, så smsade en vän som ville ses så då åkte jag igen. Satt på café några timmar och pratade. Sen vart det resturang med karln på kvällen. Alltså jag måste sluta äta ute. Punkt. 

❤️

Dyngsur

Igår var jag så slapp som man kan. Nästan. Jag började iofs dagen med ett jäkligt vasst pass på gymmet, men resten av dagen låg jag i soffan. Helt apatisk. Kunde inte komma på något att göra. Ville knappt göra något. Dessutom regnade det. 

När Mattias kom hem tog vi dock bilen in till stan för att äta på koh panang. När vi parkerade bilen så öppnades himlen på ett helt konstigt vis. Som att nån hällde hinkar/badkar/pooler med vatten över våra huvuden. Sprang bara över vägen men var totalt dyngsur. 

1,5h kö hade dom på resturangen. Regnet förde in många för att äta.. Så det var bara att springa ut igen. 


Men så hittade vi en indisk resturang med superduper god mat. Brukar inte tycka det är så imponerande men detta var väldigt gott. Trevligt. 

Halvkul att sitta flera timmar dyngsur och kall dock. Var rätt skönt att komma hem och krypa ner under ett varmt täcke. 

Snusavvänjningen går bra!!! Vet inte om det är det som får mig så apatisk. Förmodligen. Men jag ska lyckas. Apatisk eller ej. 

Ikväll ska jag förmögen in till stan och träffa några vänner och äta middag. Mys!

Day. one

27 timmar höll jag mig rätt lugn faktiskt. Utan snus. Dock med några sprayningar men det var rätt sparsamt det med. Men efter middagen och 31 långa timmar så tog jag mig en. Den var jag värd! Och har varit helt nöjd alla timmar efteråt! 👍

Jag ska tamejtusan lyckas!

Läste på 1177 att man inte ska sluta helt direkt, så jag följer deras råd och hoppas jag ror i land. 
Men det tror jag väl. 

Hälsan i fokus!

Idag har jag varit hos mamma. Hon har hjälpt mig lägga upp den klänning jag köpt och ska ha på ett bröllop vi ska på i helgen. Det blev riktigt bra! 
Tack igen mami ❤️

Vi tog även en promenix. Det var väl det enda fysiska för mig idag, har antingen suttit eller legat i soffan hela dagen. 
Skärpning med det- gymmet i morn bitti. 

Gjorde jordens godaste middag idag. Jag baconlindade färska kycklingfiléer som vi sedan grillade. Och så choppade jag upp gårdagens kokta potatis och stekte den med massa goda kryddor och så en stor sallad och tzatziki till. Alltså wow. Kan varit det godaste jag ätit! *stolt*
Svullnade på så snabbt att jag inte hann fota det färdiga resultatet. 


När vi låg i soffan och jäste efter maten så hörde jag något suspekt från köket. Gick in och hittade Chipo stå och vräka i sig baconinlindad kyckling. Haha. Han hade nog ätit en tredjedel av en filé. Knäppgöken. Skrattade gott åt det, måste varit en dröm för honom. 😂
Tagen på bar gärning dock!

En vecka till jobbet startar igen. Har varit ledig sen i slutet av juni, 27e typ. Så det känns ok. 

God natt pipoll ;)Liknande inlägg