Morsdag. Allas dag.

Morsdag. Skulle ju så klart firats med en liten bebis i sängen i morse. Men i stället lever han i våra hjärtan och vem kan vara mer stolt över att vara mor åt lille änglaMio än vi? 💙

För att lätta upp stämningen på denna lite konstiga dag (tycker det är hemskt att det är så uppstojat kring denna dag, tänker på alla som mist sin mamma eller barn) så har jag färgat ögonbrynen på både mig o Mattias. Mattias har rätt mörka drag men NOLL ögonbryn. Tycker det är fint med lite markerade ögonbryn och visst fick vi oss ett gott skratt när han kom springandes in i badrummet totalt kolsvart över ögonbrynen 😂😂😂 dagens bästa. 
Men det vart alldeles perfekt o jätte fint när han sköljde bort det. Mina blev också perfekta. Otroligt skönt att slippa måla dom dagligen. Mina är också alldeles vita normalt. 

Idag ska jag upp till mamma med en present. Och hoppas på att jag kan bli bjuden på middag ;)Regnet de bara öser ner..

Goddag. Regnet fullkomligt öser ner. Helt kaos. Men lite mysigt nu när man ligger hemma i soffan och tittar ut på det. 

Tidigare idag var jag hos mattes syster som fyllt år. Då regnade det knappt så tog ingen jacka eller paraply. När det var dags för hemfärd var himlen öppen. Kul. Fick mig ett joggingpass ;)

Ikväll blir det bio. Det var länge sen!
Även middag ute. 

Det vart det igår med, var med mamma och Malin på chili och mumsade gott
Oslagbart. 
Efter maten gick vi hem till mig o mumsade annat gott. Min mage får lite sparsamt med mat numera så jag trodde jag skulle explodera efter godis o mat. Gillar INTE den känslan. Får panik när magsäcken är överfull. Ajaj

Lär väl bli samma idag ;) 
Men gott är det. 


Over and out 

Solig dag!

På Facebook finns en sida man kan vara med i där det finns möjlighet att byta sina glossyboxprodukter om exempelvis man fått ett nagellack eller nåt smink man vill byta färg på. Allternativt sälja. 
Jag köpte en produkt där förra veckan. En liten flaska till håret med sånt där pulver i för volym. För 30kr. 
Så igår så kom ett helt paket fullt med produkter 

Vart så otroligt glad. Vilken snäll människa! 
Sånt gör mig varm. 


Idag har jag umgåtts med Madde. Vi har strosat runt i Sumpan, ätit sushi och varit i kista. 
Väldigt trevligt!


Mums i solen!

Alldeles nyss hörde jag vrål utifrån så gick ut. Det var en katt som gjort intrång så Chipo sa ifrån och markerade revir genom att göra sig så stor att han ser ut som ett vildsvin. Haha, det är kul att kolla på hur dom beter sig. En tyst kamp. 


Haha gubben. Så stor o tuff ❤️
Liknande inlägg