December!

I morgon är det liksom december. Jag tycker det är så svårt att förstå. I min lilla värld är det väl mer oktober fortfarande. November märkte jag inte av riktigt. 

Mamma och jag är så löjliga och gör varsin adventskalender till varandra. Vi började med det förra året. Så himla roligt! Man får ju inte så mycket julklappar längre, men alltså.. vem älskar och saknar inte julklappar? Barndomen. 
Jag iaf. 
Så idag var mamma här med min hög och hon fick sin. Varannan dag är en godisbit och varannan en sak. Små billiga saker, men ändå. Presenter. 😍
Så löjliga är vi. 

Jag ställde även upp min Rituals kalender nu. Jag köpte den i början av oktober. Sen har den stått och retats med mig sen dess. 
I morgon är det dags!!! 

Spännande tider.  (null)

(null)

I morgon är det dags för julbord med jobbet. Vi ska till nåt slott någonstans, mins inte var. Men det ska bli trevligt! Ser faktiskt fram emot det. Även om jag nu inte är en julbords-typ eftersom jag är både glutenintollerant och vegetarian. 
Men det ska ändå bli kul. Stämningen brukar ju vara mysig på julbord. 

Jag ligger och tittar på första säsongerna av Svenska Hollywoodfruar på viaplay. Haha det är så pinigt att det blir roande.