V.13 (12+5)

Valborgsmässoafton idag då! Tyvärr med dåligt väder. Det är mulet och ser rätt kallt ut och jag tror dom sa att det skulle komma både regn och snö ikväll. Kul. Blir att ta med paraflaxet till brasan.
Det kommer hem vänner till oss på middag idag, jag skulle tydligen förbereda den middagen idag, men kan inte minnas vad vi bestämde att jag skulle köpa och laga. Hehe. /förvirrad kvinna.
 
Igår skulle jag varit hos sjukgymnasten 10.30, men eftersom jag haft tid 11.30 där massor av gånger på raken nu, så missade jag självklart tiden. Damn. Undrar om jag kommer få pröjsa det nu....
 
Så mamma och jag åkte på shoppingtur i stället. Mitt ben är rätt ostabilt så får gå sakta och korta sträckor i taget, då går det bra. Vi åt lunch på IKEA sen vart det både babyproffsen, lekmer och lite andra roliga barnaffärer där jag gick runt och drömde mig bort till en värld som snart blir min men som känns så....... främmande.
Men alldeles alldeles underbar!
 
Jag provkörde lite fler vagnar i lite olika affärer men det finns verkligen ingen som slår den jag redan kikat ut, så jag är nöjd och besluten. Babytravel Bufflao it is.
 
Köpte också doppresent till brorssonen som döps i helgen. :)
Tänk att vi kanske ska hålla barndop i.... januari typ. Såna tankar är så främmande. Som en dröm.
 
Apropå drömmar. Drömde att jag var instängd i en lägenhet där en mördare gick runt med kniv. Jag var LIVRÄDD!!
Badrummet var stort som ett balrum fullt med dörrar och garderober och speglar där mördaren kunde gömma sig. Hualigen.
 
 
Kvällsmage igår :)

Nu ska jag städa lite inför ikväll!