Assalamu alaikum!

Flitigaste dagen på länge hittills. 
Jag fick en väldigt efterlängtad sovmorgon, vaknade av att jag låg och slog på mig själv. Haha. 
Jag drömde att jag köpte en orm och en hamster. Så när jag kom hem så åkte ormen runt fritt här hemma och Tiara vart helt galen och skulle prompt äta upp ormen. Hon jagade den medan den försökte åka ifrån henne. Så fick hon tag i svansen och bet. Jag satt med ormen och vyssjade den och sa att allt skulle blir bra, men den grät helt otröstligt. 😂
Sen dagen efter så kom jag på att jag inte vet vad små ormar äter, och hamstern hade fått bo i en flyttkartong bara för jag hade ingen bur. 
I affären så sa jag att jag dagen innan köpt en orm och en hamster. Tjejen i kassan frågade om jag hade köpt den hos dom eller på Hemtex? 
De skulle tydligen vara dyrare där. 😂
Fick iaf ingen hjälp med vad dom skulle äta så jag gick hem och gjorde en sallad och gav till båda djuren. 
Så väldigt konstig och snurrig dröm!

Jag åkte i alla fall till pappa vid 12, hela huset är som en krigszon där just nu. Syrran och de två yngsta tjejerna och jag skurade dörrar och lister och badrummet. Känns som 1% av allt som ska städas. Hualigen. 
Vi ska fortsätta de kommande 4 lediga dagarna...

När jag kom hem så tog jag mig i kragen och lagade ett storkok. Det blev en thai-rätt. Paneng. Blev 4 matlådor! Det är bra det för jag har haft svårt att äta sista dagarna här hemma. Till jobbet fixar jag alltid något men sen tryter orken när jag kommer hem. 
Vet inte om jag skrev det, men blev matförgiftad för 2 dagar sedan. Lagade lax, som jag visserligen tyckte luktade väldigt illa, men herregud, det var ju helt nyköpt. 
30 min senare spenderade jag en bra stund på toaletten tills hela sysmtemet var totalt tomt på lax. 
Sen låg jag och försökte få i mig lite vatten i soffan, men fick ha en påse bredvid mig för allt som kom ner i magen ville liksom upp. 
Men efter en natts sömn så var jag bra. Fortfarande risig i magen, men inget illamående. 
Fyfan vad dåligt jag mådde. Jag aldrig blivit matförgiftad förr. 

Sedan har jag tvättat 3 maskiner i tvättstugan och lagat 2 lass med bröd! 

Nu tänkte jag ta det alldeles lugnt resten av kvällen. 

(null)

Jag besiktigade bilen igår också och den gick igenom!!! #överlycklig. 

(null)