Bakis

I fredags skulle vi ju druckit lite vin. Det gjorde vi aldrig. Igår däremot på bröllopet så drack jag mer än jag nånsin klarat av förr. Vi hade så vansinnigt roligt,  åt gott,  drack gott och dansade heeeela natten. 
Jag har Obeskrivligt ont i mina ben nu,  fått knapra i mig ett gäng citodon. Aj säger jag bara. 
 
Vigseln var jätte fin och Annika och Richard strålade. För att inte tala om deras barn som var så söta så tårarna kom så fort jag såg dom. 
 
Idag mår man som man förtjänar. Men det gör inte så mkt för jag har inte haft så kul på år och dar. 
 
Blir att frossa idag. Tänkte köpa allt onyttigt man bara kan. Och trycka i mig. Och sova.
 
 
 
 
 
Skål! 
 

Bröllop!

Idag är det bröllop! Paketet står redo inslaget och fint och klänningen hänger och väntar på mig. Vädret är väl lite sisådär med, men jag hoppas att solen kan slå sig fram lite. Speciellt runt 15-16 tiden, så de kan få lite fina sol-bröllopsbilder.
 
Mitt sår i gomen är rena pinan. Jag fotar det varje dag för att se så det inte sprider sig eller kryper bak i svalget. Det är väl en 1-krona stort skinnflått ställe med små kratrar med hål i. Långt bak. Jag kan bara småtugga lite med de yttersta tänderna på motsvarande sida. Och det svider massor när jag ska svälja. Trist, då vi ju ska äta massa god mat idag. Tyckte dock att "kratrarna" just nu såg ut att ha fått ett litet höje över sig. Det känns och smakar dock som jag har svamp i munnen. Kan så vara, då immunförsvaret ju ska vara lite sisådär med nu.
 
Inatt fick jag mess från werlabs där det stod att alla provsvar kommit. Loggade in nu och hade 10 provsvar! Jag köpte ju bara hcg. Skumt. Det var HB, vita, röda, trombocyter osv osv.. Så hade doktorn kommenterat att de vita var lite höjda.. Att jag bör kolla upp de. Fick lite panik då det är första dåliga tecknet för leukemi. Men efter lite googlade så fick jag fram att det kan bli så om man går på kortiosonbehandling, vilket jag ju gjort nu några veckor.
 
Första dagen utan några piller alls. Väldigt konstigt. Jag har ju i nån månad startat dagen med en hel nävel piller och spruta, men idag ingenting. Tomt. Lite skönt. Och blodet är som bortblåst. Hmm. Konstig kropp jag har.
 
 Gosestund med Chipo igår kväll.
 
 
R.I.P Brasse Brännström :(
 
 
 
 

SVARET

Det är så många som vill att jag ska höra av mig om hur blodprovet var, men jag orkar inte ritkigt, så skriver här.
 
Efter mkt om och men så fick jag reda på att Hcg låg på mindre än 2, alltså minus. Som jag vetat hela tiden.
Så otroligt jävla skönt att kunna sluta med alla mediciner nu och låta stackars blodet få komma fritt. Det har ju kommit ändå, men eftersom jag äter såna mängder mediciner som egentligen inte ska släppa igenom blodet, så fick det ju kämpa. Blödit i 8-9 dagar nu... Hoppas det sista kommer nu, sen avtar.
 
Werlabs fick aldrig svaret, så jag fick ringa och jaga det. Som vanligt ska allting krångla.
Kliniskt labb hade dom, men kärringen fick inte lämna ut det till mig, så jag fick ringa werlabs och be han ringa dit. Och det gjorde han och fick svaret, men han var jätte iriiterad på hur dom skött det hela. Han skulle ringa deras IT tjänst och fråga vad dom sysslar med. Vi köper ju en tjänst av werlabs och det ska ju funka. Så krångar storlabbet så här. Han var uppriktigt ledsen iaf.
 
Jag med. Men å andra sidan lite lättad att äntligen veta och kunna sluta med hormonerna och återgå till normalt mood.
 
Imorgon blire fest och VIN! Klackarna i taket ;)
 
Jag har storstädat här hemma idag och lagat god middag. Mattias är på bolaget och köper lite vin som jag ska dränka mina sorger i ;)
 
Trevlig fredag.

Liknande inlägg