Helgen

Helgen har gått fort. Jag har blivit fint firad både lördag och söndag.
 
Igår, på självaste dagen så åkte jag och fick en 60min thaimassage. Man kan säga att min kropp behövde det. Jag har ju min axel som är trasig, hela den vänstra sidan är som ett stenblock. Och så har vi min rygg och ryggslut med diskbråck och ichias om vartannat.
 
Jag tror hon höll på med ryggslutet/rumpan i 35 minuter. 40 kanske. Hon tryckte med hela sin tyngd, jag höll på att spy av smärta ibland, men samtidigt skönt. Läkande. Jag har ont typ överallt idag. Mega träningsvärk. Men guuud vad skönt det var. Och billigt! 
 
Förut gick vi på massage men då kostade det 700kr för 50min. Vem har råd med det? Nu var det en timme och det kostade 350. Helt klart värt det. Speciellt då jag varken dricker, snusar eller röker. Har liksom inga laster som kostar, Man borde unna sig oftare... Det ska jag göra så fort vi har en ekonomi igen.
 
På eftermiddagen kom 5 vänner hit. Vi åt väldigt god mat som Andreas lagade, vår allas egna kock. :) Och drack gott och hade helt enkelt väldigt trevligt. Jag kände dock relativt tidigt att min kropp inte orkade hålla mig uppe längre, heller inte ögonen, så när alla hade gått hem så somnade jag som en klubbad och sov till 8.30 imorse. Skönt! Tack alla ni som kom!! Supermysigt!
 
Idag känns det som att jag sprungit 2 marathon i helgen. Har varit underbart, men det har också gått otroligt mycket energi av mig. Så idag blir det bara softa, mysa, vila, sova och gosa med missarna. (och städa)
 
Fick en aubergine planta igår, KUL!!!! Spännande att skörda och smaka.
 
Fick också ett Edblad- armband som jag älskar. 
 
Och så var vi i Täby centrum en sväng igår och då smet jag in på Bodyshop där jag hade 200kr i presentkort som väntade (man får 100kr när man fyller år) plus att jag hade en hundring i bonus som låg. Så kunde gå som en lyxhustru och plocka på mig både bodybutter och en helt underbar ansiktskräm som jag annars inte har råd med. Utan att betala :) Gillart!
 
Annars så fick jag en fin tavla, en sån ullig filt, ett par byxor, massor av pengar, ljuskoppar, massor av vackra blommor, olika goda te-sorter i fina lådor, en bok och så hade min finurliga lillasyster Stina BAKAT glutenfria sandwich-glassar. Min favorit!! Så roligt och fiffigt.
 
Har jag glömt att skriva nåt här nu så beror det BARA på att min hjärna inte funkar. Allt var så fint och jag är så tacksam!
Av mamma och pappa fick jag ju ett fint guldhalsband och av mannen ett guldhjärta, men det har jag väl redan skrivit? :)
 
Man är då bortskämd. <3
 
 

30 år!

Hipp hipp hurra för mig idag  :) 
Ligger kvar i sängen och hör hur mannen stökar där ute. Tror lite frukost på sängen är på g. 
 
Igår hade jag mitt kalas för släkten. Tror vi vart runt 35-45 pers ink. Barn. Hektisk och trångt men mycket trevligt!! Mamma kom ner på fm och hjälpte till att baka. 2 kladdkakor,  en blåbärssockerkaka, en marängtårta, en dajmtårta, en mandeltårta bjöds. Allt glutenfritt så klart :) frukt och kakor. Oj så mkt gott!  Hann knappt äta nåt själv dock. 
 
Fick så fantastiskt fina presenter och massvis med "bebispengar" 
Helt underbar dag. 
 
 
 
Helt fantastiska blommor!!!! 
 
Av mamma och pappa fick jag guldkedjan jag önskat mig och av mannen guldhjärtat. Där ska jag låta gravera in Mios namn <3
 
 
Superglad vart jag av allt jag fick! 
 
I kväll kommer några kompisar. Ska äta middag och prata lite :)  fira lite på självaste dagen. 
 
Jag fick sova inatt! 
 

Insomnia

Vad knasigt att jag börjat blogga på kvällstid. Ska skärpa mig och återgå till morgonbloggningen i morgon. Eller nej, på söndag. Imorgon kommer jag inte ha tid.
 
Idag har jag varit på 2 kalas. Min systerdotter Amanda fyllde hela 6 år. och Mattias systerdotter Wilma fyllde 5.
 
I morgon ska jag ha kalas. Jag fyller 30 på söndag, men ska ha lite kalsigt med familj och släkt imorgon. Egentligen orkar jag inte, känner mig helt blank inför detta. Så totalt orkeslös som en människa kan bli. Vill helst bara ligga och.... göra igenting. Men nu blir det lite kalas, även fast det inte ligger mycket planering bakom. Har inte ens bestämt vad vi ska bjuda på.

********** 
 
Igår natt gick vi och la oss som vanligt vid 22.30, kvällströtta som vi brukar vara. Men jag kunde absolut inte somna. Fick sån mastig ångest och tankarna gjorde krokben på varandra så tillslut fick jag gå upp och ta en tablett, Somnade sedan vid 02.15. Kul.
Medan jag låg och snurrade så fick jag ner några rader på pappret, en liten dikt.,
 
 

Mio Min Mio

Från en dag till en annan försvann du från mig,
älskade Mio vad jag saknar dig.
Mitt hjärta kämpar för att slå varje dag,
min kropp försöker leva men den känns så svag.
Livet var nåt vackert, glatt och en gåva,
nu ligger jag och våndas och kan inte sova.
Du är den vackraste stjärnan på himlen mitt hjärta,
din död har orsakat mig så otroligt mycket smärta.
Du fick mig att hoppas, kämpa och orka,
men ofta behöver jag mina kinder torka.
Himlen behövde ta tillbaka sin stjärna,
besök mig i drömmarna, det vill jag så gärna.
Jag mins dig med glädje,
jag är din mamma min vän.
Älskade Mio vi ses snart igen
 <3
 

Liknande inlägg