Panik

Jag har nu jobbat mitt första arbetspass efter operationen och jag har sån fullkomlig panik. Jag har aldrig svullnat så här mkt förr, känns som efter stor-operationen. Fruktansvärt. 😩

Det här kortet är från i morse 

Det här är nu

Bam! Helt larvigt vad som händer i kroppen av att inte vila. 
Gör så ont så jag tror jag ska spricka. 

Blä. 

Spa-kväll

Jag har haft lite spakväll här hemma. Så underbart att få unna sig lite lyx för kroppen ibland. 

Det är ju så viktigt att peela bort gammal hud från kroppen nu så den bruna färg man börjar få blir jämn och fin och håller sig länge. 

Började med att fixa brynen med denna fantastiska uppfinning. 
Jag bara älskar denna kniv/rakblad. Man kan forma brynen så lätt och fint. :)

Sen körde jag peeling med min buffer från bodyshop

Gnuggar runt den i denna kamomill avsminkare först så den löddrar lite;


När ansiktet var peelat och glansigt så passade jag på att lägga denna ekologiska ansiktsmask som jag fick i glossyboxen förra månaden. Har använt den flera gånger och gillar den verkligen. Som en gelé man smörjer in sig med och låter vara i 10 min sen sköljer bort. 

Efter det boostar jag alltid ansiktet med Akademiklinikens underbara antioxidantproppade toner;
Morgon o kväll :) doftar helt ljuvligt. (Rekommenderas)

Och så avsluta med Bodyshops nyaste oils of life- serie; night cream;

Så nu är ansiktet redo för lite mer utmaning. :)
Len som en babystjärt. 

Det har varit riktigt soligt idag. Härligt! Sommaren kom tillbaka och verkar stanna. Det uppskattas!

I morgon börjar jag jobba igen. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Känns lite smått tveksamt eftersom jag svullar så ofattbart så fort jag går eller sitter för mycket. Men jag har inte anmärkningsbart ont. Så det borde gå. 

Jag håller tummarna. 😊

Tvättstugan och morsdag.

Jag är lite förundrad.. Normalt sett är det oftast rätt fullt i tvättstugan på helgen. Vi har en där man kan boka och en spontantvättstuga. Båda brukar va rätt så fulla under helgen, men nu tvättar ingen alls. Jag skulle boka en tid idag, och alla tider var lediga. Inte en enda bokning under hela veckan. Och spontantvättstugan är tom hela tiden. 

Jag har nu tvättat där varje dag sen jag kom hem. Men man blir ju lite skeptisk, är det kanske inte okej att tvätta nu medan dom byter stammarna där nere?
Det står inga lappar om det... 

Det är rena byggkaoset där nu däremot. Total kaos. Dammigt och äckligt och golven är förtäckta osv. Men maskinerna funkar ju och jag tycker nog att det blir rent. Hehe. 

Aja. Jag kör på. Fritt fram :)

Morsdag idag. Det kan väl ingen ha missat. En lite känslig dag. Tänker på alla som inte har sin mamma kvar i livet. Och på oss alla som är ofrivilligt barnlösa och därmed ofrivilligt inte kan bli mamma. Eller oss som förlorat våra barn. 
Nej. Jag tycker alla dessa utvalda dagar är lite obekväma. Det finns alltid väldigt många som mår dåligt dessa dagar. 

Kan sträcka mig till kanelbullens dag och sånt trams. För det är väl ändå inget man firar direkt. Ingen förlust om man inte fick en bulle så att säga. 

Och hur äcklande är det inte med reklamen som kommer flera månader i föreväg från Apple och guldfynd och massor av andra kedjor som vill kränga på en en padda till mamma, eller en diamantring för 15000kr. 
Vad är det för fel på en kram? En hemlagad middag, en blomma eller att man bara finns där. 

Min åsikt de..

Jag älskar iaf dig mamma. ❤️ Varje dag. Liknande inlägg