Så där ja.

Nu är bloggen låst och jag har lite mer koll på er läsare vilket gör att jag kan skriva mer öppet. Återigen tusen tack för alla fina ord från många av er. 💗

Jag var hos doktorn häromdagen. Det kanske jag skrivit? Vi höjde iaf. sertralinet med ytterligare 25mg. Så nu har jag nog den dos jag ska ha. Hoppas jag.

Biverkningarna kommer som ett brev på posten även denna gång. Insättningen var ju helt fruktansvärd, galet illamående, dålig mage, gäspningar, yrsel, extrem trötthet och oerhört mycket mer och djupare depression.
Så illa är det inte nu, men jag har ett lätt illamående, huvudvärk och en omättlig trötthet. Lite mer nedstämd är jag också.. Men vet ju nu att det snart vänder igen.

I allmänhet så är jag ju mycket bättre än innan jag kraschade. Upplever så mycket mer saker i livet. Färger och dofter och den varma vinden. Helt underbart.
Men än har jag lång väg kvar att gå. Jag har inte ens börjat min resa.

Jag har fått tid för en grundlig psykiatrisk utredning. Efter det ska jag få komma till en doktor som bestämmer åt vilket håll jag ska gå.

Känner mig som ett riktigt psykfall. Men det är jag väl också. Hehe. 😆

Läkarna får en del att jobba med här. Men jag är så glad att dom finns och att hjälpen bara kastas över mig.

Igår ringde till och med min läkare för att fråga om jag ville ha något återbesök eller medicin innan helgen. Helt galet vad duktiga och lyhörda dom är.
Bara det lugnar mig ju.

Jag sover verkligen så dåligt som en människa kan. Spelar ingen roll vilka mediciner jag tar till natten eller om jag hoppar över dom helt. Antingen ligger jag vaken eller så somnar jag men drömmer så vansinnigt hysteriska galna drömmar natten igenom och vaknar helt svettig och andfådd av nattens skräckfilmer.