Stort steg fram!

Hej! 

När jag var på väg in till pysselrummet i eftermiddags så stannade en sköterska mig på vägen och sa att dom fått besked från dagvården. De tar emot mig på måndag! 

På måndag, om en vecka, börjar jag alltså på dagvården. Min sista dag här blir på fredag. En hel vecka tidigare hemgång än förväntat. 
Alltså jag blev så glad. Fick sånt glädjesprut i kroppen, ville bara hoppa och dansa och skrika. 
Egentligen är det ju mest läskigt att skrivas ut, men samtidigt så är det ju ett stort steg i rätt riktning
Jag kommer att ha varit här i 4veckor och 1 dag och ha gått upp 1,7kg. Eller 2 som dom avrundar det till. 
Det kanske inte är så mycket i sammanhanget men de resterande kilona kommer komma under dagvården. Och det stora med det hela är ju att jag gått upp. Inte ner. 

Det har gått sakta upp. Otroligt konstigt egentligen, äter ju 3000kcal om dagen och ingen motion whatsoever. 

Jag längtar hem. Till mitt. Till mina vanor och rutiner. Dock inte de matkontrollerande och sjuka. Men mitt liv, min frihet. 
För visst är det väl så att man känner sig lite fängslad här..

Jag kommer även sakna mina tjejer här. Men en del av dom återser jag ju på dagvården. Några är redan där, några kommer snart. 

Dagvården är normalt 16v. Men jag känner ju stenhårt att jag inte kommer vara där så länge. (Det sa jag iofs om heldygnsvården med, men så gick veckorna..)  men jag ska ju gå alla steg: helgdygnsvård, dagvård sen öppenvård. Sen ett år till på det så jag kyssa anorexian hejdå. 

I morgon är det ju röd dag och vi har inga grupper o kurser. Så jag ska ta permis. Jag har teamkonferans en snabbis men vikten behöver jag inte ta för den tog jag i morse. +0,7. 

Min plan är att ta vara på solen i morgon. Enda dagen utan regn på en vecka nu som det ser ut, men allra mest längtar jag efter mys med Jamie. Så dit ska jag, hem till syrran och mysa med lillgosen. ❤️

1 EmSi:

skriven

👊🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Åh vad roligt! Stort grattis till att ta ett så stort steg framåt! Såååå bra kämpat!
Njut av din permission imorgon! Steg för steg åt rätt håll! Helt rätt attityd, håll huvudet högt, blicken på målet! Trevlig kväll! 💕

Svar: Tack, ja det känns ju som ett enormt steg fram ❤️ längtar hem 😊
Annette Sjölund

2 Grislingen:

skriven

Härligt! Grattiskram

Svar: ❤️❤️❤️
Annette Sjölund

Kommentera här: