Midsommar

Återigen vaknade jag totalt genomblöt inatt. Jag har aldrig i mitt snart 33 åriga liv svettats såhär rikligt. Vad är det som händer tro? 

Jag sover alltid med en stor t-shirt. Den hittar jag varje morgon på golvet nånstans. Slitit av mig den i sömnen. Jag måste helt enkelt sluta sova i kläder. Det kluriga är ju att jag fryser lite på kvällen. Och kommer definitivt vilja ha täcket upp över axlarna och då är det ju bäddat för att vakna svettig. 
Bäddat. Hehe. Skojar till det såhär på midsommar förmiddagen. 😊

Jag har nu duschat och tagit på mig somriga färgglada löstsittande kläder. Lite midsommarfin. Det är egentligen en topp men är helt enormt så blev mer som en klänning. Jag köpte den för 30kr på ellos. Me like. 

Planen idag är att gå till syrran. Min storasyster bor i ett stort hus här 5min från mig. Dom är i Spanien nu så min yngsta syster bor där nu och passar katten. Vi ska hålla till där idag, delar av familjen. Blir trevligt. Lite grill och så. 

Igår började jag möblera om här lite. Var så oerhört ångestfylld och då brukar jag gärna vilja ändra om för att må bättre. Och så blir det alltid en städning på köpet då. Hemmet har förfallit under min tid på dagvården. Är ju helt slutkörd när jag kommer hem. 


Igår i alla fall, mitt i stöket när hela hemmet stod uppochner och jag bara kände att energin tog slut och ingenting blev bra, så ringde det på dörren. Trodde det var comhem gubben igen men ikke! Jag fick världens bästa spontanbesök av lillasyster Stina och Jamie. 

En timmes välförtjänt gos gav mig ny energi att ställa mitt hem till rätta. 

Liten Batman ❤️😍

Igår på dagvården så målade jag lite på en sån tygväska som fanns i pysselrummet. Körde helt på fri hand direkt med textilpennorna utan koll alls på vad jag skulle göra. Men tillslut blev det bra, jag blev nöjd. Kan vara bra att inte tänka in för mycket i allt man gör. 

Perfekt nu när plastpåsarna kostar i alla affärer, vilket är jättebra så vi slutar förbruka så mycket plast.

Nu ska jag ner till tvättis igen och sen sminka till mig lite och fixa till kalufsen sen ska jag väl gå till midsommarfirandet. Firande.. vi ska grilla. Hehe. Jag är inte en midsommarmänniska direkt. Men blir trevligt att träffa lite familj. 


Ha en fin dag! ☀️🌼🌻🍀🎂


Liknande inlägg

Kommentera här: