God kväll

Det här är så svårt. Jag känner mig så jävla misslyckad gällande matfrågan. Igår vart det bara skit av hela dagen. Idag har jag följt tiderna riktigt bra ändå. Men ligger absolut på ett underskott. 


Jag var på Ikea en sväng. Fick panikångest helt plötsligt, från ingenstans. Och när jag kom hem fortsatte känslan. 
Jag har försökt distraherat mig efter alla mål men sjukdomen har varit starkast. 
Usch. 

Jag är väldigt nervös inför i morgon. Dagvården. Kanske det som spökar. Jag är så rädd att jag kommer skita i den här behandlingen. Jag är snabb på att skaffa mig en uppfattning. För snabbt. Beslutar jag mig för att jag inte mår bra eller trivs där så är det liksom kört. 

Jag har möblerat om också. Allt för att få denna enormt långa dag distraherad. 

Nu hoppas jag på att få sova. 
God natt 

En väldigt tydlig bild på hur extremt svullen och uppblåst magen är varje kväll. Eller efter alla mäl. Så otroligt obehagligt och smärtsamt. Längtar verkligen tills den dagen kroppen vant sig med att äta så att den kan slippa bli ballong vareviga dag.
1 Emsi:

skriven

Jobbigt... men var snäll mot dig själv. Det är mycket som pågår i ditt liv och det är klart att det påverkar dig. Men ny dag imorgon, ny dag och nya tag! Förstår att det känns lite jobbigt inför imorgon men håll fokus på målet! Visst kan det kännas jobbigt först med dagvården, skönast vore då i stunden att skippa allt men du vet, det skulle ganska snabbt visa sig vara ett dåligt beslut som faktiskt skulle kunna leda till att du mår ännu sämre så försök stå ut imorgon även om det kanske blir jobbigt för på lite längre sikt så kommer det visa sig vara rätt beslut att köra hela davårdsgrejen. Som du säger, om inte nu så när?
Håller tummarna för dig imorgon, du fixar detta! Kram 💕

Svar: Tack söta du ❤️ jag är så fruktansvärt nervös nu. Usch. Känns hur jobbigt som helst bara. Men jag försöker andas och inte tänka så mycket. En dag i taget. ❤️ kram
Annette Sjölund

Kommentera här: