V.9 (8+1)

Lördag! Och vi ska in till stan och strosa idag i solskenet. Kul! :) Äta glass på nån uteservering kanske, glo på folk. Mycket underhållande =)
 
Jag oroar mig för besöket på KS på måndag- specialistmödravården. Kommer dom vilja göra ett nytt VUL? Jag vet inte om jag vill det. Tyckte det var rena nervpersen. Vi får se helt enkelt. Känns inte som att man ska vara där inne och rota för mycket.
Har haft lite bruna flytningar av och till hela dagen igår, verkar som att det blir något liknande idag. Är inte orolig, det händer mycket där inne och slemhinnorna blir ju som sagt tjockare och skörare hela tiden.
 
Igår kom äntligen boken jag beställt. Jag satt och fyllde i (med hjälp av bloggen!!) alla de veckor som har passerat. Symtom, oroskänslor, vad jag funderar på nu osv. Hur kul som helst!! :)
Som "Mitt första år" fast för mig under graviditeten. Varje vecka har lite olika frågor.
 
Jag tycker absolut att magen redan ser lite större ut. Jag vet inte om det ens är möjligt? så kanske att det är cortison/ökad aptit som ligger bakom, men det är hårt och spänt där längst nedersta magen, är det urinblåsan kanske som puttats upp lite... Nåt är annorlunda iaf. Livmodern blir stor som en grapefrukt nu denna vecka :)
 
***
Igår var jag ju hos doktorn. Jag hade ju träffat henne förut, en gång när jag kom med en leverfläck på ett otrevligt ställe. Hon var lika proffsig då som igår och den opererades bort reda någon dag efter.
Jag hann knappt berätta halva min historia igår innan hon sa: "självklart ska vi hjälpa dig med sjukskrivning! Du ska vila, göra trevliga saker och ta hand om dig!"
Jag satt där med min katastroftanke-inställning och blev helt paff.
-"ska jag lägga till att du är väldigt trött?" sa hon och tittade med huvudet på sne på mig och log.
Hehe. Jaa.... Det verkar synas vilken trött zombie jag är.
Dom är fantastiska på min husläkarmottagning.
 
Sjukskriven till sista april. Till att börja med.
 
 
 
 
 
 
 
1 Tina:

skriven

Så underbart att bli väl bemött av den sympatiske läkaren och verkar vara en trevlig gravidbok att skriva in dina symtom i för varje dag som bebisgrodden utvecklas och frodas.Allt gott till dig ha en fortsatt bra helg.

Svar: Ja boken var väldigt trevlig. Kul som minne sen :)
Annette Sjölund

Kommentera här: